«ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ»

Συγνώμη ήθελα να σου πω αλλά τα χείλη μου δεν αντέχουν να την προφέρουν μέσα από την καρδιά μου.


«Συγγνώμη ήθελα να σου πω αλλά δείλιασα γιατί φοβήθηκα δίπλα σου να σταθώ με την γύμνια της ψυχής μου.Συγνώμη ήθελα να σου πω αλλά έσκυψα δειλά το πρόσωπο μου γιατί δεν άντεξα να δω την ομορφιά σου.
Συγνώμη ήθελα να σου πω αλλά μόνος μου αποφάσισα να πορευθώ στο ταξίδι μου δίχως την ευχή σου. Συγνώμη ήθελα να σου πω αλλά τα χείλη μου δεν αντέχουν να την προφέρουν μέσα από την καρδιά μου.»
Η συγνώμη δεν είναι λέξη. Είναι τρόπος ζωής που πρότυπο της έχει την σταυρική θυσία του Ιησού Χριστού. Είναι έκφραση αγάπης γιατί είμαστε παιδιά του Ίδιου Θεού και έχουμε όλοι ανεξαιρέτως την ίδια πρόσκληση να ζήσουμε μια ζωή με ευλογία και χάρη για να έχουμε χαρά και ειρήνη στη ζωή μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας χωρίζουν και σίγουρα οι άνθρωπινες σχέσεις είναι πλέον δύσκολες με την καθημερινότητα και τους εγωισμούς μας. Αλλά το πρώτο βήμα έγινε από τον Ίδιο τον Χριστό στο Τίμιο Σταυρό. Εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε τα χνάρια Του στο σταυρικό δρόμο με μετάνοια και τη συμμετοχή στη ζωή της Εκκλησίας.
Με την ευχή να ακολουθήσουμε τα βήματα Του.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αν θέλετε να ενημερώνεστε βάλτε το δικό σας mail