«ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ»

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ: «Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ» (βίντεο)

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Mike Pence καταδίκασε ως «γενοκτονία» τις τρομακτικές φρικαλεότητες που διαπράττονται κατά των Χριστιανών «υπό πολιορκία» παγκοσμίως, από «ριζοσπάστες Ισλαμιστές τρομοκράτες».

Αλλά τα συστημικά ΜΜΕ θα αναφέρουν τα σχόλιά του – και αν ναι, θα χρησιμοποιήσουν τελικά τη λέξη «γενοκτονία»;

«Κανένας άλλος παγκοσμίως δεν δέχεται τόση εχθρότητα, ή τόσο μίσος, από τους ακόλουθους του Ιησού Χριστού», τόνισε και συνέχισε: «Είναι η ενσάρκωση του κακού της εποχής μας και έχει όνομα: ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία… Πιστεύω ότι οι βάρβαροι του ISIS είναι ένοχοι για γενοκτονία κατά των Χριστιανών».

Εκπροσωπώντας τη διοίκηση Trump, ο Πενς μίλησε στην πρώτη Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την υπεράσπιση των διωκόμενων χριστιανών, που φιλοξένησε η Ευαγγελιστική Ένωση Billy Graham στην Ουάσιγκτον, με περισσότερους από 600 Χριστιανούς αντιπροσώπους από περίπου 130 χώρες και περιοχές.
«Είμαι εδώ για λογαριασμό του προέδρου ως απτό σημάδι της δέσμευσής του», ξεκίνησε ο Πενς, «για την υπεράσπιση των Χριστιανών και ειλικρινά, όλων όσων υποφέρουν για τις πεποιθήσεις τους σε όλο τον κόσμο».

hellasforce.com

Η λίστα ιστολογίων μου

Αν θέλετε να ενημερώνεστε βάλτε το δικό σας mail