«ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! «ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ» ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ!!! ''ΑΡΧΙΖΟΥΝ...''Ένα σχολείο στον Καναδά έλαβε την προειδοποίηση να σταματήσει να διδάσκει εδάφια της Βίβλου που μπορεί να θεωρηθούν προσβλητικά για την λεσβιακή και ομοφυλοφιλική κοινότητα!
Η χριστιανική ακαδημία Cornerstone, μια δημόσια χρηματοδοτούμενη σχολή, έλαβε οδηγίες για ορισμένα κομμάτια τα οποία «δεν πρέπει να διαβαστούν ή να μελετηθούν»!

Το προσωπικό του σχολείου στην Αλμπέρτα του Καναδά ενημερώθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για ορισμένα αποσπάσματα της Βίβλου που μπορούν να «δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν» την κοινότητα LGBT, με συνέπεια το αίτημα του φορέα χρηματοδότησης του σχολείου Battle River School Division (BRSD) να προκαλεί οργή.

Η διευθύντρια του Cornerstone Deanna Margel χαρακτήρισε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «σοκαριστικό». Είπε: «Μιλάμε για την ελευθερία της θρησκείας, αλλά μιλάμε επίσης για την ελευθερία της έκφρασης. Χρειαζόμαστε κάθε λέξη εκεί για να μας προκαλέσει και να μας οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση, κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικό.»

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του BRSD, Lauri Skori, θα ήταν ακατάλληλο για το σχολείο να μοιράζεται «κάθε διδασκαλία που δυσφημεί ή κακοποιεί τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου». Νωρίτερα φέτος, το σχολείο διέγραψε ένα απόσπασμα από την επιστολή προς Κορινθίους σχετικά με την ανηθικότητα από τον ιστότοπό του, μετά από αίτημα του BRSD.

Το σχολείο λέγεται ότι αναζητά νομικές συμβουλές από το Κέντρο Δικαιοσύνης για τη Συνταγματική Ελευθερία (JCCF). Ένας εκπρόσωπος του JCCF δήλωσε ότι το χρηματοδοτικό σώμα του σχολείου «δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλει τη δική του ιδεολογία στα σχολεία που διαφωνούν».

Το σχολείο μπορεί να αναγκαστεί να κλείσει ή να βρει νέα χρηματοδότηση εάν δεν είναι σε θέση να καταλήξει σε συμφωνία με το BRSD. Το BRSD δήλωσε ότι έστειλε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από αλλαγή στη νομοθεσία του Καναδά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Την περασμένη εβδομάδα η καναδική Γερουσία ψήφισε ένα νομοσχέδιο για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ, προσθέτοντας την «έκφραση φύλου» και την «ταυτότητα φύλου» στον Κώδικα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Καναδά και στο τμήμα του εγκλήματος μίσους του Ποινικού Κώδικα.

Οι επικριτές έχουν προειδοποιήσει ότι το νομοσχέδιο θα μπορούσε να δει επιφέρει ποινή φυλάκισης για εγκλήματα μίσους.


 https://hellasforce.com/Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.


Η λίστα ιστολογίων μου

Αν θέλετε να ενημερώνεστε βάλτε το δικό σας mail